SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealin henkilömäärä kasvussa, Optiwise Oy myyty

Julkaistu 10.4.2019 09:33

vastuullisuus

Energiatehokkuuden ja vastuullisuuden palveluyritys EcoRealin toiminnan kasvu on jatkunut alkuvuonna. Erityisesti tämä näkyy yrityksen henkilömäärässä, joka on noussut tammi-maaliskuussa yli 25 prosenttia. Tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 23 asiantuntijaa. Myös liikevaihto ja liiketulos kasvoivat edellisestä vuodesta.

EcoReal myi puoliksi omistamansa osakkuusyhtiö Optiwise Oy:n osakkeet yhtiön toiselle omistajalle Core Factorylle 8.4.2019. Kaupan jälkeen Core Factory omistaa Optiwisen kokonaan. Osapuolet ovat sopineet, että kauppahintaa ei julkisteta. Kaupalla ei ole vaikutusta EcoRealin tuottamiin kylmätekniikan optimointiin liittyviin palveluihin, vaan niiden tuottamista jatketaan kuten ennenkin.

”Loppuvuodesta 2018 hyväksytyn uuden strategiamme mukaisesti keskitymme tuottamaan palveluita vastuullisille kiinteistönomistajille. Palveluidemme kysyntä on ollut suurta ja uskomme, että henkilömäärämme kasvu jatkuu nopeana myös loppuvuoden ajan”, kertoo talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

Lisätietoja: EcoReal Oy, talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä, p. 050 577 0122