SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealin henkilöstökysely: Teemme erittäin merkityksellistä työtä

Julkaistu 19.11.2019 11:19

EcoReal sai erinomaiset arviot henkilöstön työtyytyväisyyskyselyssä. Kysymyksissä, joissa mitattiin työntekijöiden työvirettä, työn merkityksellisyyttä ja yrityksen johtamisstrategian viestintää, työntekijöiden arviot olivat reilusti erinomaisella tasolla (pisteet: 4,7-4,9/5).

”Työtyytyväisyyskysely osoittaa hyvin, kuinka kaikki työntekijämme kokevat työnsä erittäin merkitykselliseksi. Työn merkityksellisyys on EcoRealin suurin vahvuus. Vireyden osalta näkyy, että meillä on töissä keskimäärin varsin nuoria ja dynaamisia ammattilaisia”, EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen sanoo.

Työtyytyväisyyskysely toi esille myös kehityskohteita. Huonoimmat arvosanat tulivat työn käytäntöihin liittyvistä asioista. Kysymyksiin, joissa kysyttiin palauttavista tauoista työpäivän aikana, työtiloista ja mahdollisuudesta keskittyä yhteen tehtävään kerrallaan, tuli välttäviä arvoja (pisteet: 2,9-3,5/5).

”Kiistämättä työtilat ovat jääneet pieniksi ja epätarkoituksenmukaisiksi Käpylässä. Tiloissa ei ole ollut muun muassa kunnollisia taukotiloja. Tämä on ollut tiedossa jo jonkin aikaa ja siksi olemme muuttamassa Pasilan Triplaan tammikuun lopussa”, Rytkönen kertoo.

Jotta työntekijät kykenisivät jatkossa keskittymään paremmin ydintehtäviinsä, EcoReal etsii jatkuvasti uutta työvoimaa. Tällä hetkellä haussa on vastuullisuusasiantuntija täydentämään vastuullisuuspalveluita, jonka tarjonta on laajentunut kiinteistöjen ympristöluokituksiin (BREEAM In-Use). Äskettäin palkattiin myös uusi projektipäällikkö energiaremontteihin.

”Ensi vuoden tavoitteemme ovat korkealla ja tavoittelemme jatkossakin voimakasta kasvua kotimaassa, sekä tunnustellen myös Baltian alueella ja Ruotsissa. Koska olemme asiantuntijayritys, menestyksemme nojaa henkilöstön osaamiseen. Tämän vuoksi panostamme jatkossakin voimakkaasti henkilöstön hyvinvointiin ja kykyyn kehittyä”, Rytkönen sanoo.