SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealin toiminta kasvaa, muutto Triplaan

Julkaistu 6.8.2019 08:04

Energiatehokkuuden ja vastuullisuuden palveluyritys EcoRealin toiminta jatkaa kasvuaan. Tammi-kesäkuussa yrityksen liikevaihto oli kaksi miljoonaa euroa ja se kasvoi yli 30 prosenttia edellisestä vuodesta. Samaan aikaan EcoRealin henkilömäärä kasvoi 50 prosenttia ja tällä hetkellä yrityksessä työskentelee 27 asiantuntijaa. Nopeasta kasvusta huolimatta liiketoiminta on pysynyt kannattavana.

Kasvun myötä EcoRealin nykyiset toimitilat Helsingin Käpylässä ovat alkaneet käydä ahtaiksi ja yritys muuttaa uusiin, suurempiin toimitiloihin Pasilan Triplaan alkuvuodesta 2020. Uudet tilat sijaitsevat loistavien julkisten liikenneyhteyksien varrella ja sisältävät monipuoliset palvelut. Kiinteistö on lähes nollaenergiarakennus ja sille haetaan korkeaa ympäristöluokitusta.

”Saimme monta hyvää tarjousta uusista toimitiloista. Päädyimme valitsemaan Triplan, koska uskomme, että se tarjoaa henkilöstöllemme parhaan kokonaisuuden. Toivomme, että uusilla tiloilla on positiivinen vaikutus yrityksemme työnantajakuvaan. Meillä on edelleen useita tehtäviä avoinna ja haemme niihin sopivia henkilöitä alkusyksyn aikana”, kertoo toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

Lisätietoja: EcoReal Oy, toimitusjohtaja Janne Rytkönen, p. 040 532 2261

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja yritysvastuusta. www.ecoreal.fi