2.3.2018

Energiamanageerauspalvelut

Vastaamme asiakkaan kiinteistöjen energiahallinnasta kokonaisvaltaisesti. Teemme kaikkiin palvelun piirissä oleviin kohteisiin alkukartoituksen, jonka yhteydessä tarkastamme talotekniikan energiatehokkuuden, ylläpidon tason, käyttäjien olosuhteet sekä laitteiden toimivuuden paikan päällä.

Seuraamme ja analysoimme kiinteistön olosuhteita ja energiankulutusta, reagoimme kulutuspoikkeamiin, etsimme ja toteutamme energiatehokkuutta parantavia toimenpiteitä sekä raportoimme säännöllisesti. Varmistamme, että kiinteistön talotekniikkaa käytetään ja ylläpidetään mahdollisimman energiatehokkaasti, ja että käyttäjien olosuhteet ovat suunnitellun mukaiset.

Teemme palvelusta yksityiskohtaisen suunnitelman asiakaskohtaisesti. Asiakkaan kiinteistösalkusta riippuen energiamanageerauspalvelu sisältää tarvittavan määrän energiakatselmuksia sekä kohteiden etävalvonnan ja raportoinnin.


ASIAKKAAN HYÖTY:

Huolehdimme, että kiinteistöt toimivat jatkuvasti energiatehokkaasti. Asiakas voi ostaa kaiken energiahallintaan liittyvän palvelun EcoRealilta, jolloin hänen ei tarvitse palkata omaa energia-asiantuntijaa. Jatkuvalla palvelulla varmistamme toiminnan korkean laadun ja asiakkaan mielenrauhan.

Asiakas saa kvartaaleittain raportin energiankulutuksen kehityksestä ja tehdyistä toimenpiteistä. Toimimme energiahallinnan kumppanina ja reagoimme muutoksiin, mikäli energiankulutus lähtee nousuun tehtyjen toimenpiteiden jälkeen.


KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME:

Antti Mäki
Teknologiajohtaja
+358 40 727 6681
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi