SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Energiaremonteilla miljoonasäästöt

Julkaistu 25.10.2018 10:15

energiaremontti

Kiinteistöjen energiatehokkuuteen ja vastuullisuuteen erikoistunut EcoReal Oy on toteuttanut tämän vuoden aikana kymmeniä energiaremontteja. Niillä saavutetaan asiakkaiden kiinteistöissä yli viiden miljoonan euron elinkaarisäästöt. Samalla kiinteistöjen ilmastopäästöt pienenevät ja kiinteistöjen käyttäjien olosuhteet paranevat.

Tehdyt toimenpiteet ovat myös hyvin kannattavia, sillä niiden nettonykyarvo on selvästi positiivinen ja sisäinen korko jopa 40 prosenttia.

Tammi-syyskuussa EcoRealin liikevaihto oli 1 826 000 euroa ja se on lähes kolme kertaa suurempi kuin yhtiön koko vuoden 2017 liikevaihto. Kaikkien yhtiön tuottamien palveluiden kysyntä on lisääntynyt, mutta erityisen voimakasta kasvu on ollut energiaremonteissa ja rakennuttamisessa. Voimakkaasta kasvusta huolimatta liiketoiminta on saatu pidettyä kannattavana.

”Ilmastonmuutoksen torjunta on mahdollista ja kiinteistöillä on siinä merkittävä rooli. Tästä on osoituksena johtamissamme projekteissa saadut keskimäärin yli 20 prosentin säästöt kiinteistöjen energiankulutuksesta. Toivon, että tämä kannustaa vastuullisia kiinteistönomistajia toimimaan, sillä ilmastonmuutoksen torjunnassa aikaa ei ole hukattavaksi”, muistuttaa toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

Lisätietoja:
Janne Rytkönen
Toimitusjohtaja
EcoReal Oy
p. 040 532 2261