SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Julius Tallberg-Kiinteistöt ja EcoReal yhteistyöhön

Julkaistu 26.3.2019 11:08

EcoReal ja Julius Tallberg-Kiinteistöt (JTK) ovat solmineet 1.4.2019 alkavan sopimuksen JTK:n kiinteistöjen teknisestä manageerauksesta. Tarkoituksena on nostaa kiinteistöjen teknisen ylläpidon tasoa. Samalla JTK keskittyy itse vahvemmin kiinteistöomistuksensa kehittämiseen ja vuokraukseen. Sopimuskokonaisuus käsittää 26 kiinteistöä ja noin 160 000 mpääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

”Tällä sopimuksella haluamme varmistaa hyvän asiakastyytyväisyyden säilymisen ja kiinteistöjemme arvon positiivisen kehittymisen. EcoRealista saamme hyvän kumppanin tämän tavoitteen saavuttamiseen”, toteaa JTK:n toimitusjohtaja Timo Valtonen.

”JTK vahvistaa teknisen manageerauksen palvelujamme, joita tuotamme jo useamman ihmisen voimin. Palvelumme piirissä on nyt noin 500 000 m2 kiinteistöjä”, lisää Janne Rytkönen EcoRealista.

Lisätietoja:

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj, toimitusjohtaja Timo Valtonen, p. 050 364 8737

EcoReal Oy, toimitusjohtaja Janne Rytkönen, p. 040 532 2261

 

Julius Tallberg-Kiinteistöt Oyj on vuonna 1987 perustettu kiinteistösijoitusyhtiö, joka on erikoistunut kaupallisteollisiin sijoituskohteisiin ja niiden kehittämiseen. Yhtiö tarjoaa tehokkaita ja joustavia toimitilaratkaisuja asiakkaan tarpeet huomioiden. Yhtiö tähtää pysyvien asiakassuhteiden ja hyvien yhteistyökumppanuuksien luomiseen.

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta. www.ecoreal.fi