SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal työpaikkana

ECOREAL OY ON PALVELUYRITYS, joka tuottaa kiinteistöalan asiantuntijapalveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Toimintamme tarkoituksena on mm. pienentää ilmastopäästöjä ja varmistaa ihmisten terveelliset olosuhteet. Yhtiön tavoitteena on olla vuonna 2023 kiinteistöjen olosuhteiden, energiatehokkuuden ja vastuullisuuden ykkös- asiantuntija Pohjoismaissa.

TOIMINTAMME KASVAA VAUHDIKKAASTI. Henkilöstömäärämme tuplaantui vuoden 2018 aikana ja kehitämme palveluvalikoimaamme koko ajan. Meillä pääset mukaan monipuolisiin ja mielenkiintoisiin projekti- ja asiantuntijatehtäviin. Kun EcoReal Oy perustettiin vuonna 2016, päätimme tarjota sellaisia palveluita, joiden avulla voimme luoda yhteiskunnallista vaikuttavuutta.

TOIMISTOMME SIJAITSEVAT HELSINGISSÄ JA TAMPEREELLA, asiakkaita ja projekteja meillä on ympäri Suomea. Meillä on rento ja innostunut työilmapiiri, ja talo täynnä alansa huippuja.

ECOREALIN KULTTUURIIN KUULUU JATKUVA KEHITTYMINEN. Kun työ koetaan mielekkääksi, osaaminen kehittyy ja yritys menestyy. Haluamme, että kaikki pystyvät käyttämään ja kehittämään osaamistaan parhaalla mahdollisella tavalla. Tämä tapahtuu paitsi työskentelemällä mielenkiintoisissa ja haastavissa projekteissamme, myös suunnitelmallisella osaamisen kehittämisellä.

Henkilöstöedut

Meillä porukan viihtymiseen halutaan aidosti panostaa. Virkistymisetuja ja yhteistä kivaa on kaikille. Henkilöstöetumme kannustavat liikkumaan ja harrastamaan. Tämän lisäksi etumme ovat tuntuva lisä palkkaan. EcoRealin erittäin kilpailukykyiset henkilöstöedut näet tässä alla.

Tulospalkkio koko henkilöstölle
Sähköpöydät, ergonomisuus
Virkistysmatkat
Tyky- tapahtumat, kesäjuhlat ja pikkujoulut
Erittäin laaja sairausvakuutus
Suoritepalkkiot
Merkkipäivälahjat
Puhelinetu
Lounasetu
Etätyöskentely
Liikunta- ja kulttuurietu ilman omavastuu-osuutta 200€/vuosi
palvelusvuoden jälkeen erityishuomiointi
Kattava työterveyshuolto