SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Nimitysuutinen: EcoRealin viestintäpäälliköksi Outi Toivanen-Visti

Julkaistu 20.8.2019 15:01

Viestintäpäällikkö Outi Toivanen-Visti

Outi Toivanen-Visti (YTM) on nimitetty EcoRealin viestintäpäälliköksi. Toivanen-Visti siirtyy EcoRealiin yhteiskunnallisesta aikakausmediasta MustReadista kaupallisen johtajan tehtävistä. Toivanen-Visti on kansainvälisesti kokenut median ja viestinnän ammattilainen.

”Näen, että meillä ihmiskuntana ei ole tärkeämpää tehtävää kuin toimia ilmastonmuutosta vastaan. Halusin siirtyä tehtäviin, jossa voin kasvattaa hiilikädenjälkeä eli löytää ratkaisuja hiilijalanjäljen pienentämiseksi”, Toivanen-Visti kertoo.

EcoRealin toiminta on kasvanut kuluneen vuoden aikana. Kasvua on syntynyt kaikissa palveluissa: energiaremonteissa, rakennuttamisessa, teknisessä manageerauksessa ja vastuullisuuspalveluissa.

”Olemme kehittyneet kolmessa vuodessa neljän hengen start-upista 30 hengen yritykseksi. Nopean kasvun myötä kaipaamme myös ammattimaisesti suunniteltua ja toteutettua viestintää. Esimerkillämme pyrimme nostamaan koko alan vastuullisuuden tasoa”, toimitusjohtaja Janne Rytkönen sanoo.

Lisätietoja:

EcoReal Oy, toimitusjohtaja Janne Rytkönen, p. 040 532 2261
EcoReal Oy, viestintäpäällikkö Outi Toivanen-Visti p. 045 3518807

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja yritysvastuusta.