2.3.2018

Optimointipalvelut

Tarjoamme kiinteistöjen talo- ja kylmätekniikan optimointipalvelua, jolla varmistamme kiinteistön energiatehokkaan toiminnan ja hyvät olosuhteet. Optimointipalvelussa kiinteistön tekniikkaa ei modernisoida, vaan muutamme rakennus- ja kylmäautomaation asetuksia energiatehokkaammiksi ja seuraamme niiden toimintaa jatkuvalla etävalvonnalla.


ASIAKKAAN HYÖTY:

Teemme talo- ja kylmätekniikan optimointia yli sadassa kohteessa: liikerakennuksissa sekä toimisto- ja logistiikkakiinteistöissä. Toteuttamamme toimenpiteet ovat koskeneet kaupan kylmälaitteita, rakennusautomaatiota, lämmitystä, ilmanvaihtoa ja valaistusta. Optimoinnilla on saavutettu tyypillisesti 5–15 % energiansäästö.

Asiakas saa kvartaaleittain raportin energiankulutuksen kehityksestä ja tehdyistä toimenpiteistä. Toimimme energiahallinnan kumppanina ja reagoimme muutoksiin, mikäli energiankulutus lähtee nousuun tehtyjen toimenpiteiden jälkeen.

Kylmälaitteiden seurantaan tarjoamme asiakkaille Optiwise-sovelluksen. Selaimella käytettävän sovelluksen yksinkertainen ja selkeä käyttöliittymä näyttää yhdellä silmäyksellä koko myymälän kylmälaitteiden tilanteen ja mahdollistaa nopean puuttumisen mahdollisiin poikkeamiin. Sovellus tehostaa kylmälaitteiden lämpötilojen seurantaa ja siten parantaa tuoteturvallisuutta, pienentää hävikkiä ja helpottaa raportointia.

Tutustu referensseihimme »


KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME:

Antti Mäki
Teknologiajohtaja
+358 40 727 6681
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi