SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Rakennuttaminen

Rakennuttaminen on keskeinen osa palvelutarjontaamme. Tarjoamme rakennuttamisen palveluita asiakkaidemme tarpeisiin kaikissa rakennushankkeen eri vaiheissa alkaen hankesuunnittelusta aina takuuajan päättymisen asti.

Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Ohjaamme suunnittelua tarkoituksenmukaisiin ratkaisuihin huomioiden tilaajan ja käyttäjän tarpeet ja tavoitteet. Hyödynnämme myös taloteknistä osaamistamme energiatehokkaiden ratkaisuiden löytämiseksi. Hankimme suunnittelun ja urakat kilpailutuksen tai yhteistyökumppaniverkostomme kautta kyseisen projektin ja asiakkaan toiveisiin sopivimmalla tavalla. Teemme tai teetätämme projektille kustannusarvion ja vastaamme projektin kustannushallinnasta. Johdamme ja valvomme projektin toteutusta sen rakentamisvaiheessa ja vastaamme myös vastaanoton sujuvuudesta.

Raportoimme rakentamisen edistymisestä tilaajalle säännöllisesti ja vastaamme myös jälkitöiden ja takuuasioiden velvoitteiden toteutuksen valvonnasta aina takuuajan päättymiseen asti.

Erityisosaamista 

Erityisosaamistamme ovat liikekiinteistöjen peruskorjaus-, PTS-korjaus-, olosuhdekorjaus-, vuokralaismuutos- sekä tilamuutosprojektit. Palveluihimme kuuluu myös uudisrakennushankkeiden rakennuttaminen ja henkilöstöllämme onkin kokemusta myös niiden onnistuneesta toteutuksesta.

Olemme toteuttaneet rakennuttamisprojekteja pienille ja suurille ammattimaisille kiinteistöjen omistajille sekä kiinteistöjen käyttäjäomistajille. Ymmärrämmekin hyvin asiakkaiden erilaiset kiinteistöstrategiset näkökulmat rakennuttamishankkeiden suunnittelussa.

Asiakkaan hyöty

  • Toteutamme rakennuttamishankkeet luotettavasti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
  • Varmistamme, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja teemme projektin toteuttamisesta asiakkaalle joustavaa ja helppoa.
  • Tiivistetysti sanottuna teemme sen, mitä rakennuttaminen juuri sinun hankkeessasi on.

Tutustu referensseihimme »

Kysy lisää palveluistamme:

Pauli Autio
Johtaja, rakennuttaminen ja ylläpito
+358 50 440 0802
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Asiakkaan hyöty

  • Toteutamme rakennuttamishankkeet luotettavasti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
  • Varmistamme, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja teemme projektin toteuttamisesta asiakkaalle joustavaa ja helppoa.
  • Tiivistetysti sanottuna teemme sen, mitä rakennuttaminen juuri sinun hankkeessasi on.

Rakennuttaminen - Referenssit


#Rakennuttaminen

AB Sagax, Niittykulma

Vantaan Niittytiellä sijaitseva kuntosali tarvitsi enemmän ja nykyaikaisempaa tilaa toiminnalleen. Rakennuksessa, jossa sijaitsee myymälä-, logistiikka- ja toimistorakennuksia, rakennettiin kuntosaliyrityksen toimintaa varten uusia pukuhuonetiloja ja saneerattiin vanhoja tiloja. Kiinteistön vuokralaiselle saatiin…

Lue lisää »
#Rakennuttaminen

AB Sagax, KOY Honkanummentie (Pavintie)

Logistiikka- ja toimistorakennus Vantaalla kaipasi perusteellisia korjauksia. EcoReal rakennutti korjaustyöt urakkamuotoisena projektina. Kiinteisössä tehtiin muun muassa märkätilojen saneeraus, uudistettiin sisävalaistusta, nuohottiin ilmastointikanavat, korjattiin ulkoalueita, modernisoitiin paloturvallisuusjärjestelmiä sekä uusittiin kiinteistön kaukolämmön…

Lue lisää »
#Rakennuttaminen

AB Sagax, Niittytie 13

Vantaalla sijaitsevaan myymälä-, toimisto- ja varastotilaan tarvittiin uusia neuvotteluhuoneita ja wc-tiloja. Lisäksi tilat kaipasivat uuden jäähdytysjärjestelmän asentamista toimistotiloihin. Tätä varten toimistotiloihin asennettiin lasielementtejä, jotka mahdollistivat eri tilojen lämpötilojen hallinnan ja energiatehokkaamman…

Lue lisää »

Rakennuttaminen - Blogi


energiaremontti #Rakennuttaminen

Kohti vähähiilistä rakentamista

Elämme ratkaisun vuotta, kuten Green Building Councilin vähähiilisen rakentamisen toimikunnassa ryhdikkäästi linjattiin. Toimikunnan ensimmäinen kokous pidettiin helmikuussa ja oli hienoa nähdä paikalla niin paljon aiheesta kiinnostuneita ja ymmärtäviä asiantuntijoita. Toimikunnan…

Lue lisää »