SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Rakennuttaminen

Rakennuttaminen on keskeinen osa palvelutarjontaamme. Tarjoamme rakennuttamisen palveluita asiakkaidemme tarpeisiin kaikissa rakennushankkeen eri vaiheissa alkaen hankesuunnittelusta aina takuuajan päättymisen asti.

Tarkoituksenmukaista suunnittelua

Ohjaamme suunnittelua tarkoituksenmukaisiin ratkaisuihin huomioiden tilaajan ja käyttäjän tarpeet ja tavoitteet. Hyödynnämme myös taloteknistä osaamistamme energiatehokkaiden ratkaisuiden löytämiseksi. Hankimme suunnittelun ja urakat kilpailutuksen tai yhteistyökumppaniverkostomme kautta kyseisen projektin ja asiakkaan toiveisiin sopivimmalla tavalla. Teemme tai teetätämme projektille kustannusarvion ja vastaamme projektin kustannushallinnasta. Johdamme ja valvomme projektin toteutusta sen rakentamisvaiheessa ja vastaamme myös vastaanoton sujuvuudesta.

Raportoimme rakentamisen edistymisestä tilaajalle säännöllisesti ja vastaamme myös jälkitöiden ja takuuasioiden velvoitteiden toteutuksen valvonnasta aina takuuajan päättymiseen asti.

Erityisosaamista 

Erityisosaamistamme ovat liikekiinteistöjen peruskorjaus-, PTS-korjaus-, olosuhdekorjaus-, vuokralaismuutos- sekä tilamuutosprojektit. Palveluihimme kuuluu myös uudisrakennushankkeiden rakennuttaminen ja henkilöstöllämme onkin kokemusta myös niiden onnistuneesta toteutuksesta.

Olemme toteuttaneet rakennuttamisprojekteja pienille ja suurille ammattimaisille kiinteistöjen omistajille sekä kiinteistöjen käyttäjäomistajille. Ymmärrämmekin hyvin asiakkaiden erilaiset kiinteistöstrategiset näkökulmat rakennuttamishankkeiden suunnittelussa.

Asiakkaan hyöty

  • Toteutamme rakennuttamishankkeet luotettavasti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
  • Varmistamme, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja teemme projektin toteuttamisesta asiakkaalle joustavaa ja helppoa.
  • Tiivistetysti sanottuna teemme sen, mitä rakennuttaminen juuri sinun hankkeessasi on.

Kysy lisää palveluistamme:

Masa Heiska
Johtaja, rakennuttaminen
+358 50 444 9887
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Ota yhteyttä »

Tutustu referensseihimme »

Asiakkaan hyöty

  • Toteutamme rakennuttamishankkeet luotettavasti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti.
  • Varmistamme, että asetetut tavoitteet saavutetaan ja teemme projektin toteuttamisesta asiakkaalle joustavaa ja helppoa.
  • Tiivistetysti sanottuna teemme sen, mitä rakennuttaminen juuri sinun hankkeessasi on.

Rakennuttaminen - Referenssit


#Rakennuttaminen Rakennuttaminen

AB Sagax

EcoReal toteutti toimistotilojen uudistusprojektin, jossa olemassa olevat toimistotilat päivitettiin vastaamaan nykystandardeja ja uuden käyttäjän tilatarpeita Helsingin Konalassa. Suunnittelutyö aloitettiin keväällä 2018 ja tilat valmistuivat Puma Finland Oy:n showroom- ja toimistokäyttöön elokuussa 2018….

Lue lisää »
#Rakennuttaminen

Onvest Oy

EcoReal oli mukana toteuttamassa Onvestin pääkonttoritalon, Vallila33 Business Parkin toimistosaneerausta. Hanke piti sisällään yhden toimistosiipikokonaisuuden uudistamisen. EcoReal toimi hankkeen rakennuttajatehtävissä vastaten urakoiden kilpailutuksesta, suunnittelunohjauksesta, rakennustöiden valvonnasta sekä muusta projektinjohtamisesta aina…

Lue lisää »

Rakennuttaminen - Blogi


#Rakennuttaminen

Hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen

Palaan tässä kirjoituksessa perusasioiden äärelle. Mitä on hankkeen johtaminen ja rakennuttaminen? Mitä tilaajan tulee tietää tilatessaan rakennuttamispalvelua tai mitä rakennuttajakonsultin on tiedettävä omasta roolistaan rakennushankkeessa? Rakennushankkeen johtaminen ja rakennuttaminen tarkoittaa…

Lue lisää »
#Rakennuttaminen

Rakennuttaminen on vuorovaikutusta

Rakennuttajalla on tärkeä tehtävä hoitaa hankkeen johtaminen sovitusti niin, että kustannus-, aikataulu- ja laatukriteerit täyttyvät. Toinen tärkeä tehtävä näiden lisäksi rakennuttajalla on helpottaa tilaajan omaa työtä ottamalla tältä hankkeeseen liittyvät…

Lue lisää »