SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Vastuullisuuskoulutukset

Tarvitseeko johtonne tiivistä tietopakettia vastuullisuudesta tai GRI-raportoinnista? Onko henkilöstönne selvillä vastuullisuustyöstänne? Vastuullisuustyön kenttä on kovin laaja ja vaatii kokonaisvaltaista osaamista. Vastuullisuuskoulutusten avulla autamme teitä ymmärtämään mistä on kyse ja miten vastuullisuutta kannattaisi edistää.

Tarjoamme käytännönläheisiä ja toiminnallisia koulutuksia vastuullisesta liiketoiminnasta, vastuullisuusraportoinnista ja hiilijalanjäljen pienentämisestä johdolle, eri henkilöstöryhmille tai koko henkilöstölle. Koulutukset ovat helposti ymmärrettäviä, ja ne antavat konkreettisia työkaluja toiminnan kehittämiseen. Käymme luennoimassa aiheesta myös ammattikorkeakouluissa tuleville kestävän kehityksen ammattilaisille.

Koulutustarjontamme:

Alla muutamia esimerkkejä valmiista koulutuspaketeistamme, joille on tällä hetkellä kova kysyntä. Näiden lisäksi järjestämme räätälöityjä koulutuksia asiakastarpeita kuunnellen. Ota rohkeasti yhteyttä ja katsotaan, minkälainen koulutuspaketti sopisi juuri teille!

Kysy lisää palveluistamme:

Lotta Kauppinen
Vastuullisuuspäällikkö
+358 50 554 4967
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Ota yhteyttä »

Tutustu referensseihimme »

Vastuullisuuskoulutukset - Referenssit


#Vastuullisuuskoulutukset

HAMK – Vastuullisuuspeli

Hämeen Ammattikorkeakoulu HAMK järjesti kestävän kehityksen opiskelijoille koulutuspäivän EcoRealin vastuullisuuspäällikön vetämänä. Opiskelijat pääsivät kokeilemaan pelillisiä toimintatapoja vastuullisuusohjelman laadinnassa pelaamalla EcoRealin vastuullisuuspelin. Pelin avulla määritellään oleelliset vastuullisuusnäkökulmat kaksoisolennaisuuden periaatteita hyödyntäen. Tämä…

Lue lisää »
#Vastuullisuuskoulutukset

Kruunuasunnot – Henkilöstön vastuullisuuskoulutus

Henkilöstön vastuullisuuskoulutus EcoReal järjesti Kruunuasuntojen henkilöstölle vastuullisuuskoulutuksen keväällä 2021. Koulutuksen tavoitteena oli konkretisoida yrityksen vastuullisuustyötä henkilöstölle sekä osallistaa työntekijöitä kehittämään arkipäivän vastuullisuustyötä. Parin tunnin koulutuskokonaisuuteen kuului Kruunuasuntojen uuden vastuullisuusohjelman esittely…

Lue lisää »

Vastuullisuuskoulutukset - Blogi