7.11.2017

Projektipalvelut

Tarjoamme projektin johtamisen asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella. Palvelu sisältää kaikki onnistuneen projektin tehtävät, kuten investointitukien hakemisen, teknisen suunnittelun (LVIASK), hankinnat urakoineen ja työmaan järjestelyihin liittyvät yksityiskohdat. Kilpailutamme tarvittavan teknisen suunnittelun, hankinnat ja aliurakat.

Toimimme tarpeen mukaan vastuullisena päätoteuttajana, joka valvoo ja vastaa siitä, että työt tehdään lakeja, asetuksia, määräyksiä ja hyvää rakentamistapaa noudattaen. Raportoimme rakentamisen edistymisestä tilaajalle säännöllisesti ja vastaamme myös mahdollisten jälkitöiden toteuttamisesta sekä takuuasioista.


ASIAKKAAN HYÖTY:

Toteutamme projektit luotettavasti ja asiakkaan kanssa sovitun aikataulun mukaisesti. Varmistamme, että energiakatselmuksessa tunnistetut hyödyt saavutetaan ja teemme projektin toteuttamisesta asiakkaalle helppoa. Projektin suuruudesta ja asiakkaan toiveista riippuen projekti voidaan toteuttaa projektinjohtopalveluna, projektinjohtourakkana tai kiinteähintaisena urakkana. Huolehdimme tilaajan velvoitteista, muun muassa ilmoitusmenettelyjen hoitamisesta. Kahdella sanalla sanottuna: hoidamme homman.

Tutustu referensseihimme »


KYSY LISÄÄ PALVELUISTAMME:

Janne Koskela
Operatiivinen johtaja
+358 50 359 0472
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi