SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

AB Sagax, Niittytie 13

PINTA-ALA:

ASIAKAS:

AB Sagax

KOHDE:

Niittytie 13, vantaa

MITÄ TEHTIIN:

Vuokralaisen toimistomuutostyöt ja jäähdytyksen asennus

 

Vantaalla sijaitsevaan myymälä-, toimisto- ja varastotilaan tarvittiin uusia neuvotteluhuoneita ja wc-tiloja. Lisäksi tilat kaipasivat uuden jäähdytysjärjestelmän asentamista toimistotiloihin. Tätä varten toimistotiloihin asennettiin lasielementtejä, jotka mahdollistivat eri tilojen lämpötilojen hallinnan ja energiatehokkaamman järjestelmän rakentamisen. Korjaukset lisäsivät myös tilojen käytettävyyttä sekä viihtyvyyttä.

”Tämä projekti hoidettiin kovalla ammattitaidolla ja hyvällä yhteistyöllä. Vuokralainen on ollut tyytyväinen uudistuksiin ja kaikki työt pystyttiin tekemään ilman keskeytyksiä vuokralaisen toimintaan”, kiinteistöpäällikkö Pauli Rintala sanoo.

EcoRealin rakennuttamisesta ja ylläpidosta vastaava johtaja Pauli Autio kertoo, että tässä projektissa korostui erityisesti hyvän suunnittelun merkitys.

”Projektit, joissa vuokralaisen toiminta ei saa keskeytyä rakennustöistä johtuen, vaativat aina tarkkaa töiden etukäteissuunnittelua sekä yhteistyötä kaikkien hankkeen osapuolten välillä”, Autio sanoo.