SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Kauppakeskus Hansa

ASIAKAS:

Kauppakeskus Hansa

PALVELU:

ECO-vastuullisuusraportti vuodelle 2019

TAVOITE:

Kehittää vastuullisuusohjelma ja raportoida tehdystä vastuullisuustyöstä.

LÄHTÖTASO:

Hansakortteli on tehnyt vastuullisuustyötä jo vuosia koostamatta sitä aiemmin yhdeksi kokonaisuudeksi ja raportoimatta saavutuksistaan.

MITÄ TEHTIIN:

Vastuullisuusohjelma tavoitteineen ja mittareineen sekä vastuullisuusraportti vuodelle 2019.

Hansakortteli asetti itselleen kunnianhimoisen hiilineutraalisuustavoitteen juuri julkaistussa vastuullisuusraportissaan. EcoReal auttoi Hansakorttelia sekä vastuullisuusohjelman teossa ja vastuullisuusraportin laatimisessa että hiilijalanjäljen laskennassa. Työ käynnistettiin EcoRealin vastuullisuusasiantuntijan vetämillä työpajoilla, missä käytiin läpi vastuullisuussaavutuksia ja asetettiin tavoitteet tulevalle.

”Tavoitteemme on olla edelläkävijöiden joukossa alallamme, myös vastuullisuuden edistämisessä. Olemme iloisia voidessamme kertoa, että jopa haastavassa ympäristössä viime vuosien suurten korjaustöiden aikana saimme vastuullisuustyötämme edistettyä kaikilla osa-alueilla, eikä vähiten ilmastotavoitteiden suhteen. Myös korona-ajan erityistilanteen aikana toivotamme asiakkaat tervetulleiksi uudistettuun, entistäkin vastuullisempaan Hansakortteliin!” kutsuu kauppakeskusjohtaja Timo Palviainen. 

Linkki Hansakorttelin vastuullisuussivulle: https://hansakortteli.fi/tilaa-vastuullisuudelle/