SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Mercada

ASIAKAS:

Mercada Oy

PALVELU:

ECO-raportointi

TAVOITE:

Yrityksen ensimmäinen vastuullisuusraportti vuodelta 2017 ja sen päivitys vuosittain.

LÄHTÖTASO:

Tarkoituksena oli lähteä kehittämään Mercadan vastuullisuustyötä alusta lähtien, laatimalla yrityksen ensimmäinen vastuullisuusraportti ja vastuullisuusstrategia tuleville vuosille.Vuodelle 2018 raportin sisältö ja ulkoasu päivitettiin.

MITÄ TEHTIIN:

Ensimmäinen ECO-tason vastuullisuusraportti avaimet käteen -periaatteella sekä sen päivitys vuosittain.

EcoReal auttoi Mercadaa toteuttamaan ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa avaimet käteen -periaatteella. Kokonaisuuteen kuului strategiset ja visuaaliset työpajat yrityksen johdon kanssa, tärkeimpien vastuullisuusteemojen ja -näkökohtien määrittely, tiedonkeruu, tunnuslukujen laskenta ja visuaalinen raportointi.

Lisäksi EcoReal auttoi Mercadaa laatimaan vastuullisuusstrategian tuleville vuosille konkreettisten tavoitteiden muodossa. Kokonaisuus auttoi selvittämään yrityksen tärkeimmät vastuullisuusteemat ja -näkökohdat, joita lähteä kehittämään laaditun vastuullisuusstrategian avulla.

ECOREAL auttoi meitä hahmottamaan sen, mitä vastuullisuus juuri meille merkitsee. Yhteistyön myötä ymmärsimme tärkeimmät vastuullisuusnäkökohtamme, joiden pohjalta pääsimme laatimaan vastuullisuusstrategian. Yhteistyö oli sujuvaa ja asiakaslähtöistä, minkä lisäksi vaikeatkin asiat käsiteltiin käytännönläheisesti. Erityisen tyytyväisiä olimme raportin visuaaliseen toteutukseen sekä siihen, että kaikki projektin osa-alueet tiedon keräämisestä datan laskentaan ja visualisointiin toteutettiin saman yhteyshenkilön kautta. Kokonaisuus pysyi siis hyvin kasassa.”

– Toimitusjohtaja Harri Holmström, Mercada OY

Valmis raportti:

https://mercada.fi/fi/investoreille