SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Mestaritoiminta Oy ja Järvenpään Mestariasunnot Oy

ASIAKAS:

Mestaritoiminta Oy ja Järvenpään Mestariasunnot Oy (Mestariyhtiöt)

PALVELU:

ECO-raportti

TAVOITE:

Yrityksen vastuullisuusohjelman määrittely ja vastuullisuusraportti vuodelle 2018

 

 

EcoReal auttoi Mestariyhtiöitä määrittelemään vastuullisuusohjelman ja vastuullisuustavoitteet, joiden perusteella yrityksen vastuullisuutta lähdetään kehittämään. Kokonaisuuteen kuuluivat työpajat yrityksen henkilöstön kanssa, joissa määriteltiin tärkeimmät vastuullisuusteemat ja -tavoitteet.

Lisäksi tuotimme Mestariyhtiöiden kanssa heidän ensimmäisen vastuullisuusraporttinsa vuodelle 2018, sisältäen vastuullisuuden tunnuslukujen laskennan, tiedonkeruun ja raportin visuaalisen ja sisällöllisen tuottamisen.

”Olemme tehneet vastuullisuustyötä jo vuosia ja nyt oli oikea hetki lähteä kertomaan saavutuksistamme myös ulospäin. Samalla saimme koostettua yrityksellemme vastuullisuusohjelman konkreettisine tavoitteineen, joita nyt lähdemme toteuttamaan. Yhteistyö EcoRealin kanssa oli sujuvaa ja käytännönläheistä, ja lopputuloksesta tuli Mestariyhtiöiden näköinen. Erityisen tyytyväisiä olemme siihen, että sekä vastuullisuusohjelma että -raportti saatiin tuotettua samassa projektissa ja säästettiin näin aikaa ja resursseja.” – Toimitusjohtaja Veikko Simunaniemi, Mestariyhtiöt

Valmis raportti: