SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Onvest Oy ja Onvest Development Oy

ASIAKAS:

Onvest Oy ja Onvest Development Oy

MITÄ TEHTIIN:

Vastuullisuusohjelmat molemmille yhtiöille

KESKEISET TULOKSET:

Järjestettiin toiminnalliset vastuullisuustyöpajat, joissa saatiin määriteltyä Onvest Oy:lle ja Onvest Development Oy:lle vastuullisuustyön teemat ja fokusalueet.

EcoReal ja Onvest aloittivat yhteistyön vastuullisuustyön edistämiseksi keväällä 2022. Yhteisissä työpajoissa määriteltiin Onvest konsernille ja Onvest Development Oy:lle tärkeimmät vastuullisuusteemat ja tavoitteet. Onvestin vastuullisuusohjelmassa teemat ja tavoitteet on määritelty konsernitasolla, ja ne toimivat ohjaavana tekijänä kaikille sen konserniyhtöille. Onvest Developmentin vastuullisuusohjelmassa linjataan puolestaan tärkeimmät vastuullisuusteemat ja tavoitteet kiinteistöliiketoiminnalle.

EcoRealin ja Onvestin yhteistyö jatkuu edelleen. Tällä hetkellä EcoReal auttaa Onvestia laatimaan yhtiöille vastuullisuusraportit vuodelta 2023. Lisäksi työn alla on hiilineutraaliuden tiekartan laadinta Onvest Development Oy:lle.

”Haluamme olla kestävän kasvun kumppani ja se edellyttää meiltä vastuullisia tekoja. EcoRealin avulla saimme määriteltyä yhtiöille selkeät vastuullisuusteemat ja työn fokusalueet. Konkreettiset tavoitteet auttavat meitä kehittämään toimintaamme entisestään”, kertoo kiinteistöjohtaja Lassi Välisalo Onvestilta.