SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Referenssit

Asiakkaitamme ovat vastuulliset kotimaiset
ja ulkomaiset kiinteistöjen omistajat ja käyttäjät.


Katselmukset

Olemme katselmoineet satoja kohteita: liikerakennuksia, toimistoja, kauppakeskuksia, opetus- ja hoivakiinteistöjä sekä teollisuusrakennuksia ja logistiikkakiinteistöjä. Kohteista on löytynyt tyypillisesti 10–25 % energiansäästöpotentiaali. Toimenpiteet ovat myös taloudellisesti erittäin kannattavia. Yleensä niiden takaisinmaksuaika on 3–7 vuotta ja sisäinen korko 15–30 %.

Projektit

Olemme toteuttaneet yli sata projektia koskien muun muassa rakennusautomaatiota, ilmanvaihtoa, lämmitystä, jäähdytystä, valaistusta ja kylmätekniikkaa. Lisäksi olemme toteuttaneet sisäolosuhteiden parannuksia ja vuokralaismuutoksia.

Optimointi

Teemme talo- ja kylmätekniikan optimointia yli sadassa kohteessa: liikerakennuksissa sekä toimisto-ja logistiikkakiinteistöissä.

Vastuullisuus

Olemme toteuttaneet asiakkaille eri tasoista vastuullisuusraportointia avaimet käteen -periaatteella. Raportointipaketit ovat sisältäneet raportoinnin projektinjohdon, sidosryhmätutkimuksen, olennaisuusanalyysin, tiedonkeruun, tunnuslukujen laskennan sekä visuaalisen raportoinnin. Raportoinnin lisäksi olemme auttaneet asiakkaita vastuullisuusstrategioiden ja -ohjelmien laatimisessa.

Esimerkkejä palveluistamme