SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Asiakkaat luottavat EcoRealiin

 

ecoreal

ASIAKKAAT LUOTTAVAT ECOREALIN asiantuntijoiden ammattitaitoon. Toteutetussa asiakastyytyväisyys-kyselyssä nousi esille, että asiakkaat suosittelevat EcoRealin palveluita mitä todennäköisimmin myös muille. Tämän vahvisti NPS-luku, joka oli 40.

EcoRealin asiantuntijat saivat kiitosta

Asiantuntijoiden ammattitaito sai hyvät arviot, ja tärkeänä nähtiin myös se, että sovituista aikatauluista pidetään kiinni. Energiakatselmuksissa tuotettavat raportit nähtiin sisällöltään hyödyllisinä ja laajoina analyyseinä kiinteistöjen nykytilasta. Asiaan perehdytään ja tuotetaan helposti ymmärrettävää analyysiä.

”Saamamme palaute asiakastyytyväisyyskyselyssä osoitti, että teemme oikeita asioita oikealla tavalla. Tästä on hyvä jatkaa ja rakentaa tulevaisuutta energiatehokkaiden ratkaisujen parissa”, toteaa toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

 

Lisätietoja:
EcoReal Oy, toimitusjohtaja Janne Rytkönen, p. 040 532 2261

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuuden ja vastuullisuuden palveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin.