SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal ja Ilmarinen jatkavat yhteistyötään teknisessä manageerauksessa

EcoReal ja Ilmarinen ovat solmineen jatkosopimuksen kiinteistöjen teknisestä manageerauksesta 1.4.2023 alkaen. Sopimuskokonaisuus käsittää 26 kpl toimitilakiinteistöä ja 10 kpl asuinkiinteistöä pääkaupunkiseudulla.

EcoRealin teknisten managereiden asiakaslähtöinen ja laadukas työskentely kiinteistöjen päivittäisen ylläpidon johtamisen ja rakennuttamisen parissa on tärkeä osa Ilmarisen kiinteistöjen hoitoa. Sujuvan yhteistyön ansiosta sopimusten jatkaminen oli asiakkaalle luonteva valinta.

”Kiitos Ilmariselle luottamuksesta manageerauspalveluumme. Asiakkaan luotto on meille erittäin tärkeää ja jatkamme ilomielin työskentelyä kiinteistöjen toimintaa kehittäen”, kertoo EcoRealin asiakkuuspäällikkö Jan Trygg.

Lisätietoja:

EcoReal Oy, asiakkuuspäällikkö Jan Trygg, p. 040 867 9785

 

llmarisen omistuksessa on yli sata liike-, toimisto-, varasto- ja muuta kiinteistöä. Yhtiön kiinteistösijoitusomaisuuden arvo vuoden 2021 lopussa oli noin 6,5 miljardia euroa. Kiinteistösijoituksista 72 prosenttia on sijoitettu suomalaisiin kiinteistöihin, joista merkittävä osa sijaitsee pääkaupunkiseudulla ja muiden kasvukeskusten keskeisillä paikoilla.

EcoReal Oy on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä, tehdä asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Tämä onnistuu kattavan palveluvalikoiman avulla. Liikevaihtomme 2022 oli 15,9 milj. euroa ja meitä on yhteensä lähes 80 osaavaa ammattilaista Helsingissä, Vantaalla, Turussa ja Tampereella. Bureau Veritas Finland on myöntänyt EcoRealille laatu- ja ympäristösertifikaatit. www.ecoreal.fi