SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal ja Sanoma Manu yhteistyöhön uudella teknisen manageerauksen sopimuksella

EcoReal Oy ja Sanoma Manu Oy ovat allekirjoittaneet uuden sopimuksen tuotantorakennuksen teknisestä manageerauksesta 2.5.2023 alkaen. Sopimus käsittää vuonna 2013 valmistuneen, Pohjoismaiden moderneimman sanomalehtipainon tuotantorakennuksen Tampereella. Kohde on pinta-alaltaan noin 15 000 m2.

Sopimuksen tarkoituksena on tukea sanomalehtipainon optimaalista toimivuutta ammattitaitoisen teknisen managerin avulla. Kiinteistön päivittäisen ylläpidon johtamisella varmistetaan kohteen teknisen ja taloudellisen arvon säilyminen ja kehittyminen kiinteistön käyttäjien turvalliset olosuhteet huomioon ottaen. Valinta teknisestä managerista kohdistui EcoRealiin osaamisen sekä henkilöprofiilin ansiosta.

”Olemme innoissamme uudesta yhteistyöstä Sanoman kanssa. Pystymme tarjoamaan kohteeseen erittäin osaavan managerin hoitamaan kiinteistöjä myös tulevaisuudessa”, kertoo EcoRealin Jukka Holopainen.

”Odotamme kovasti yhteistyötä EcoRealin kanssa. Kiinteistöjen laadukas ylläpito on meille tärkeää ja uskomme valinneemme Sanoma Manuun parhaan mahdollisen kumppanin”, toteaa Sanoman kiinteistöjohtaja Kari Hintikka.

 

Lisätietoja:

Sanoma Media Finland Oy, kiinteistöjohtaja Kari Hintikka, p. 050 598 0789

EcoReal Oy, ylläpito ja aluetoimintojen johtaja Jukka Holopainen, p. 041 501 5183

 

Sanomapaino on osa Sanoma–konsernin Sanoma Media Finland liiketoimintayksikköä. Sanomapainon muodostavat sanomalehtipainot Vantaalla ja Tampereella. Sanoma Manu Oy on Sanoman paino- ja jakeluyksikkö Tampereella. www.sanomapaino.fi

EcoReal Oy on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä, tehdä asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Tämä onnistuu kattavan palveluvalikoiman avulla. Liikevaihtomme on 15,9 milj. euroa ja meitä on yhteensä lähes 80 osaavaa ammattilaista Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Bureau Veritas Finland on myöntänyt EcoRealille laatu- ja ympäristösertifikaatit. www.ecoreal.fi