SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoReal ja Valion Eläkekassa yhteistyöhön

EcoReal ja Valion Eläkekassa solmivat kesällä 2021 sopimuksen kiinteistöjen teknisestä manageerauksesta. Tarkoituksena on nostaa kyseisten kiinteistöjen teknisen ylläpidon tasoa. Sopimuskokonaisuus käsittää 7 kiinteistöä ja noin 37 000 m2 tiloja pääsääntöisesti pääkaupunkiseudulla.

”Ecorealin tarjoama teknisen managerauksen palvelu on tarpeisiimme sopiva kokonaisuus ja Ecorealin ammattimainen osaaminen tukee jatkossa kiinteistöjemme kehittämistä”, toteaa Valion Eläkekassan osastopäällikkö Petteri Näveri.

”Pystyimme tarjoamaan Valion Eläkekassalle laadukkaan teknisen managerin. Teknisen managerin lisäksi Valion eläkekassa saa koko EcoRealin ammattitaidon ja palveluvalikoiman käyttöönsä.” lisää EcoRealin Jukka Holopainen .

Lisätietoja:

Valion eläkekassa, osastopäällikkö Petteri Näveri, p. 050 398 1144

EcoReal Oy, johtaja, ylläpitopito Jukka Holopainen, p. 041 5015183

Valion Eläkekassa huolehtii Valio Oy:n ja Valioon kuuluvien työnantajaosakkaiden palveluksessa olevien työntekijöiden eläketurvasta. Valion Keskinäinen Vakuutusyhtiö harjoittaa lakisääteistä tapaturmavakuutusta. Eläkekassa ja Vakuutusyhtiö perustettiin jo vuonna 1920. Ne ovat kaksi oikeudellisesti itsenäistä yritystä eivätkä muodosta konsernia. www.valionelakekassa.fi

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta. www.ecoreal.fi