SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealille toimipiste Jyväskylään

ecoreal

Energiatehokkuuden palveluyritys EcoReal Oy:n toiminnan kasvaessa olemme avanneet toimipisteen Jyväskylään. Toimipisteen vetäjäksi on nimitetty FM Eero Yliselä 7.12.2016 alkaen.

– Tavoitteenamme on luoda koko maan kattava verkosto, jonka avulla voimme palvella asiakkaitamme eri puolella Suomea. Jyväskylä on keskeisen sijaintinsa ja alan koulutustarjonnan vuoksi erinomainen paikka ensimmäiselle toimipisteelle pääkaupunkiseudun ulkopuolella, toimitusjohtaja Janne Rytkönen toteaa.

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalvelua avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin.

Lue lisää »