SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealille uusi johtoryhmän jäsen, Essi Boije af Gennäs

DI Essi Boije af Gennäs on nimitetty EcoRealin uudeksi johtoryhmän jäseneksi 5.9.2022 nimikkeellä johtaja, energiaremontit. Essi on toiminut elinkaaripalveluiden johtajana A-insinööreillä sekä Leasegreenin Tekniset ratkaisut -yksikön johtajana ja yrityksen johtoryhmän jäsenenä. Aiemmin hän on toiminut Siemens Osakeyhtiössä erilaisissa päällikkötason tehtävissä. Hänellä on noin 15 vuoden kokemus energia- ja talotekniikasta, joista yli 10 vuotta hän on toiminut esihenkilön tehtävissä. Essi on ollut mukana sadoissa energiatehokkuushankkeissa.

Essin vastuulla on johtaa, kehittää ja kasvattaa EcoRealin energiaremonttien palveluja. Jatkossa EcoRealin Energiaremontit Helsinki- tiimi on Essin vetovastuulla. Toivotamme Essin lämpimästi tervetulleeksi joukkoomme!

”Odotan kovasti uusia haasteita EcoRealilla ja on mukava päästä tutustumaan uusiin kollegoihin sekä asiakkaisiin. Lähden innolla auttamaan asiakkaitamme pääsemään hiilineutraaliustavoitteisiinsa kehittämällä heidän kiinteistöjään energiatehokkaimmiksi. EcoRealin ammattitaitoinen huippuporukka mahdollistaa tämän”, kertoo Essi.

Essin tavoittaa numerosta 0504695494 tai sähköpostilla essi.boijeafgennas@ecoreal.fi