SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealin ja Castellumin yhteistyö – uusia kohteita tekniseen manageeraukseen

EcoReal ja Castellum ovat solmineet 20.6.2022 alkavan sopimuksen kiinteistöjen teknisestä manageerauksesta. Tarkoituksena on nostaa kiinteistöjen päivittäisen ylläpidon tasoa ja siten vaikuttaa positiivisesti asiakkaiden viihtyvyyteen kiinteistössä. Sopimuskokonaisuus käsittää 6 kiinteistöä ja noin 60 000 m2 toimitiloja pääkaupunkiseudulla.

”Gastin ja nykyään EcoRealin teknisen manageerauksen palvelua laajennetaan Castellumin tärkeisiin kiinteistöihin. Castellum saa laajaa osaamista EcoRealin teknisestä manageroinnista sekä muista energiatehokkuus- ja vastuullisuuspalveluista”, toteaa Castellumin tekninen johtaja Lauri Maila.

”Olemme tyytyväisiä, että voimme laajentaa yhteistyötä Castellumin kanssa. Pystyimme tarjoamaan Castellumille ammattitaitoisen teknisen managerin. Yhteistyön kautta pyrimme kehittämään kiinteistöjen ylläpitoa ja varmistamaan hyvät olosuhteet asiakkaille.” lisää EcoRealin Jan Trygg.

Lisätietoja:

Castellum Oy, tekninen johtaja Lauri Maila, p. 040 550 8403

EcoReal Oy, asiakkuuspäällikkö Jan Trygg, p. 040 867 9785

Castellum AB on yksi Pohjoismaiden suurimmista kiinteistösijoitusyhtiöistä, jonka kiinteistöjen arvo on noin 16,5 miljardia euroa. Castellum AB toimii Ruotsin 17:lla kasvualueella, kuudessa kaupungissa Suomessa sekä Tanskan Kööpenhaminassa. Olemme paikallisesti vahvasti läsnä pääkaupunkiseudulla ja kasvatamme kiinteistöportfoliotamme myös muissa Suomen kasvukeskuksissa. www.castellum.fi

EcoReal Oy on kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Ydintavoitteemme on vähentää ilmastopäästöjä, tehdä asiakkaidemme kiinteistöistä hiilineutraaleja sekä varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Tämä onnistuu kattavan palveluvalikoiman avulla. Liikevaihtomme 2021 oli 9,5 milj. euroa ja meitä on yhteensä yli 50 osaavaa ammattilaista Helsingissä, Turussa ja Tampereella. Bureau Veritas Finland on myöntänyt EcoRealille laatu- ja ympäristösertifikaatit. www.ecoreal.fi