SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

EcoRealin toiminta hiilineutraalia – lue lisää uudesta GRI-raportistamme

EcoRealin toiminta hiilineutraalia – lue lisää uudesta GRI-raportistamme

Yhdessä asiakkaidemme kanssa olemme pienentäneet kiinteistöjen hiilidioksidipäästöjä yli 100 000 tonnia viimeisten neljän vuoden aikana. Se vastaa noin 10 000 suomalaisen vuotuista hiilijalanjälkeä. Lisäksi oman toimintamme aiheuttamat hiilidioksidipäästöt kompensoidaan, joten palvelutuotantomme on hiilineutraalia jo vuoden 2020 osalta. Nämä ja monta muuta mielenkiintoista asiaa löydät uudesta vastuullisuusraportistamme.

Vastuullisuustyöstä on tullut keskeinen osa yritysten toimintaa. GRI-raportointi tuo yritykset samalle viivalle raportoinnin suhteen, sillä kaikilla GRI-standardeja noudattavilla yrityksillä on samat mittarit. Julkaisemme GRI-tasoisen vastuullisuusraportin nyt jo neljättä kertaa. Haluamme kannustaa muitakin yrityksiä raportoimaan vastuullisuudesta ja toimimaan ilmastonmuutoksen torjumiseksi.

Kiinteistöjen hilineutraalisuus on noussut monen vastuullisen kiinteistönomistajan tavoitteeksi ja on ollut ilo huomata, kuinka he ovat lähteneet mukaan ilmastotalkoisiin. Vastuullisuusraportointi on hyvä keino nostaa esiin tehtyjä konkreettisia toimenpiteitä. Lisäksi sen avulla on helppo kertoa toiminnastamme asiakkaille, henkilöstölle ja muille sidosryhmille” kertoo talous- ja rahoitusjohtaja Juho Mäkelä.

Lisätietoja:

Juho Mäkelä, talous- ja rahoitusjohtaja, EcoReal Oy