SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Elite Alfred Bergin rahasto kehittää kiinteistöjään EcoRealin kanssa

ECOREAL MODERNISOI kaksi Elite Kiinteistökehitysrahasto I Ky:n kiinteistöä energiatehokkaiksi. Energiaremontit toteutetaan lokakuun loppuun mennessä Harjavallassa ja Noormarkussa. Kummassakin kiinteistössä toimii Satakunnan Osuuskaupan S-market.

Energiaremonteissa uudistetaan mm. kiinteistöjen rakennus- ja kylmäautomaatiojärjestelmiä ja valaistusta sekä tehostetaan lämmöntalteenottoa. Investointien elinkaaren aikaiset kustannussäästöt ovat yhteensä noin 540 000 euroa. Investointeihin on saatu energiatukea ja ne huomioiden investointien tuotto on yli 18 %.

Energiatehokkuuteen liittyvien toimenpiteiden lisäksi kiinteistössä toteutetaan myös muita korjaustoimenpiteitä, joiden rakennuttamisesta vastaa EcoReal.

”Energiatehokkuuteen liittyvät investoinnit ovat hyvin kannattavia rahaston näkökulmasta ja nostavat rahaston omistamien sijoituskohteiden arvoa. Toteutuksesta on sovittu yhdessä kiinteistöjen vuokralaisen kanssa, ja siinä otetaan huomioon vuokralaisen tarpeet. Työt pyritään toteuttamaan mahdollisimman vähillä häiriöillä kuluttaja-asiakkaille”, sanoo Elite Alfred Bergin kiinteistövarainhoidon johtaja Jaakko Ristola.

”EcoRealilla on vahva päivittäistavarakaupan osaaminen ja kokemus. Tunnemme hyvin tarvittavan tekniikan sekä käyttäjien tarpeet”, toteaa EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen.

Lisätietoja:

Jaakko Ristola
Johtaja, kiinteistövarainhoito
Elite Alfred Berg
040 820 1422

Janne Rytkönen
Toimitusjohtaja
EcoReal Oy
040 532 2261

Elite Alfred Berg on kannattava ja kasvava sijoituspalveluyhtiö, joka tarjoaa monipuolisia ja korkeatasoisia varainhoitopalveluita kuluttaja-asiakkaille, yrityksille sekä ammattisijoittajille. Palvelemme asiakkaitamme valtakunnallisesti 15 paikkakunnalla ja 140 sijoitusalan asiantuntijan ammattitaidolla. Yksi liiketoimintamme pääpainopistealue on kiinteistöt ja kiinteistörahastot. Elite Alfred Bergillä on kolme kiinteistösijoitusrahastoa, ja kehitämme jatkuvasti asiakkaille myös uudenlaisia mahdollisuuksia sijoittaa kiinteistöihin rahastojen kautta. Kiinteistörahastoista vastaa viiden hengen tiimi, ja hallinnoitavat varat ovat tällä hetkellä 160 miljoonaa euroa.

EcoReal Oy on palveluyritys, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalveluita vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiön asiantuntijoilla on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta