SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Exilion lisää kierroksia vastuullisuuteen ulkoistetun vastuullisuusasiantuntijan avulla

Exilion syventää vastuullisuustyötään yhdessä EcoRealin kanssa. Yhtiöt tekivät sopimuksen Exilionille nimetystä ulkoistetusta vastuullisuusasiantuntijasta 30.6.2024 asti. Nimetyn asiantuntijan tehtävänä on vastata yrityksen vastuullisuustyön kokonaisvaltaisesta suunnittelusta ja johtamisesta sekä auttaa kaikissa yrityksen vastuullisuuskysymyksissä.

”Vastuullisuuden kokonaisuuden hallinta on yhä monimutkaisempaa kasvavien vaatimusten ja odotusten myötä. Haluamme vastuullisena toimijana ja edelläkävijänä vastata ennakolta näihin odotuksiin. Niinpä päätimme lisätä kierroksia vastuullisuuden kehittämisessä yhteistyössä EcoRealin kanssa. Olemme tehneet jo useampana vuonna yhteistyötä vastuullisuustyön edistämiseksi, joten sitä oli helppoa lähteä syventämään ulkoistetun vastuullisuusasiantuntijan myötä”, toteaa Exilionin toimitusjohtaja Ari Talja.

Tiivis yhteistyö aloitettiin loppuvuodesta 2022 selvittämällä Exilionin tärkeimpien sidosryhmien odotuksia kysely- ja haastattelututkimuksien sekä vertailuanalyysin avulla. Alkuvuodesta tavoitteena on määritellä selkeät vastuullisuuden mittarit ja tavoitteet, joiden avulla yhtiö pystyy edistämään vastuullisuustyötään kunnianhimoisesti.

”Nimetyn asiantuntijan avulla vastuullisuustyö pysyy selkeästi hallittavana ja konkreettisena, minkä lisäksi sen edistäminen on helpompaa. Tarkoituksena on tarjota asiakkaalle apua vastuullisuuskysymyksissä joustavasti ja jatkuvasti ilman omaa rekrytointitarvetta. Nimetyn asiantuntijan avulla vastuullisuustyön kokonaisuus pysyy selkeästi hallittavana ja konkreettisena. Näin sen kunnianhimoinen edistäminen ja syventäminen on paljon helpompaa”, kuvailee EcoRealin vastuullisuuspäällikkö Lotta Kauppinen.

Vastuullisuustyön etenemisestä tullaan jatkossa tiedottamaan tiiviimmin kaikille sidosryhmille. Yhtiöiden uudet vastuullisuustavoitteet julkaistaan osana Hansakorttelin, Exilion Tuulen ja Exilion Management Oy:n vastuullisuusraportteja keväällä 2023.

 

Lisätietoja:

Ari Talja

Toimitusjohtaja, Exilion Management Oy

+358 50 5700 796

ari.talja@exilion.fi

 

Lotta Kauppinen

Exilionille nimetty ulkoistettu vastuullisuusasiantuntija

Vastuullisuuspäällikkö, EcoReal Oy

+359 50 5544967

lotta.kauppinen@ecoreal.fi