SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

RÄLSSINTIE 10 SIIRTYY MAALÄMPÖÖN

Vaikka lomakausi on täydessä vauhdissa, asiakaskohteissamme painetaan hommia täydellä sykkeellä. Muun muassa Rälssintie 10:ssä on menossa juuri maalämpökaivojen poraukset, jotta kohde saadaan valmiiksi hyvissä ajoin ennen ensi talven pakkasia. Ensi syksystä lähtien Rälssintie 10:ssä lämmitys tapahtuu maalämpöä hyödyntämällä ja ilmastopäästöt tippuvat huomattavasti. Kiinteistössä tehtiin ensin ilmanvaihdon sekä rakennusautomaation modernisointi EcoRealin toimesta vuonna 2019. Automaatioon jätettiin varaus tuolloin, että mahdollinen geoenergiajärjestelmä saadaan kytkettyä siihen tarvittaessa myöhemmin ja näin nyt myös toteutuu.

Geoenergia on hyvä ratkaisu niin lämmittämiseen kuin viilennykseen. Huolellisesti suunnitellulla ratkaisulla saadaan täysi hyöty irti järjestelmästä. Kesän kuumilla helteillä kuten nyt, lämpökaivoja voidaan käyttää viilennykseen ja samalla ladataan niihin lämpöä talvea varten. Tällöin järjestelmän hyötysuhde parantuu entisestään ja olosuhteet kiinteistössä pysyvät mainioina läpi vuoden.

Julius Tallberg Kiinteistöt tekee määrätietoista työtä kiinteistöjensä ympäristöystävällisyyden parantamiseksi. Samalla kohteiden sisäilmaolosuhteet paranevat entisestään ja vuokralaistyytyväisyys kasvaa.

”Mukavaa viedä kohteessa loppuun laajempi energiaremontti. Olemme vuosi sitten tehneet niin sanotusti helpot hommat pois ja nyt vielä muutetaan kohteen lämmitystapa maalämmöksi. Hienoa duunia asiakkaalta, että valitsi meidät viemään kohteen energiatehokkuuden vielä korkeammalle tasolle.” Kertoo projektipäällikkömme Mikko Marttila