SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Susanna Kaipio EcoRealin myynti- ja markkinointipäälliköksi

EcoReal Oy:n myynti- ja markkinointipäälliköksi on nimitetty KTM Susanna Kaipio 16.8.2017 alkaen. Susanna on aiemmin toiminut tuoteryhmäpäällikkönä Tamro Oyj:llä, jossa hän on vastannut kansainvälisten päämiesten liiketoiminnasta apteekkimarkkinoilla. Sitä ennen hän on työskennellyt muun muassa Altialla Brand Managerina ja viestintäpäällikkönä.

– Olemme iloisia, että tiimimme vahvistuu Susannan kaltaisella myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaisella. Tavoitteenamme on palvella nykyisiä asiakkaita entistäkin paremmin ja kasvattaa asiakaskuntaa. Susannalla tulee olemaan tärkeä rooli näiden tavoitteiden saavuttamisessa, toimitusjohtaja Janne Rytkönen toteaa.


EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu palveluyritys, joka tuottaa energiatehokkuuden ja vastuullisuuden palveluita avaimet käteen -periaatteella avoimesti ja riippumattomasti. Tavoitteenamme on pienentää asiakkaidemme energiakuluja ja nostaa heidän kiinteistöjensä arvoa. Samalla kiinteistöjen olosuhteet paranevat, ilmastopäästöt alenevat ja korjausvelka pienenee. Kehitämme myös IoT-teknologiaan perustuvaa Optiwise-sovellusta, jota käytetään muun muassa rakennus- ja kylmäautomaation seurantaan ja optimointiin.