SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Tiedote yrityskaupasta

Kiinteistö- ja rakennusalan asiantuntijayritys EcoReal Oy on ostanut Gasti Management Oy:n koko osakekannan 31.5.2022. Gasti Management Oy fuusioidaan EcoRealiin vuoden 2022 aikana toiminnan kuitenkin jatkuessa ennallaan.

Gasti Management Oy on vuonna 2017 perustettu kiinteistöjen isännöinti- ja manageerauspalveluita tarjoava asiantuntijayritys. Päättyneellä tilikaudella 2021 yhtiöllä oli 8 työntekijää ja liikevaihto oli 981 tuhatta euroa. Yhtiön toiminta perustuu tekniseen managerointiin.

EcoReal Oy on vuonna 2016 perustettu kiinteistö- ja rakennusalan kasvava asiantuntijayritys. Toiminnan tarkoituksena on tehdä asiakkaiden kiinteistöistä hiilineutraaleja käyttäjien hyvinvointi huomioiden. Toimintaa ohjaavat arvot: vastuullisuus, luotettavuus ja tehokkuus. EcoRealin liikevaihto vuonna 2021 oli 9,5 miljoonaa ja yhtiö työllistää yli 40 alan ammattilaista. EcoRealin toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Turussa ja Tampereella.

Tekninen manageeraus on tärkeässä roolissa EcoRealin strategiassa. Yrityskaupan tarkoituksena on kehittää ja kasvattaa EcoRealin jatkuvia palveluita. EcoReal haluaa kasvaa teknisen manageerauksen markkinoilla ja sitä kautta olla potentiaalinen kumppani myös valtakunnallisille asiakkaille. Yrityskaupan kautta tavoitellaan maantieteellisesti uusia toimipisteitä. Gasti ja EcoReal ovat nuoria kasvuyrityksiä, joiden arvot kohtaavat. Yhdistymisen myötä halutaan löytää molemmista yrityksistä parhaat toimintatavat, jotka tukevat asiakastyytyväisyyttä entistä paremmin. Gastin asiakkaat voivat hyödyntää jatkossa EcoRealin muita palveluita, kuten energia- ja vastuullisuuspalveluita.

”Sekä Gasti että EcoReal ovat profiloituneet tekemään laadukasta palvelua ja molemmissa yrityksissä on työstään ylpeitä kokeneita ammattilaisia. Yrityksissä on hyvin samankaltainen tekemisen meininki, joka on käynyt kauppaa edeltävien neuvottelujen yhteydessä ilmi. Gastin ja EcoRealin henkilöstölle yhdistyminen luo vakaata tulevaisuutta, mutta samalla uusia mahdollisuuksia toimenkuvien kehittymiselle”, EcoRealin toimitusjohtaja Janne Rytkönen kommentoi.

”Olemme erittäin tyytyväisiä, että Gasti Management Oy pääsee osaksi EcoRealia ja että tuttu ja ammattitaitoinen henkilöstömme jatkaa työtämme asiakkaidemme hyväksi. EcoReal pystyy tarjoamaan nykyisille ja tuleville asiakkaillemme ”leveämmät hartiat” ja monipuolistamaan energia- ja vastuullisuuspalveluiden kehittämisen asiakkaidemme hyödyksi”, Gasti Management Oy:n toimitusjohtaja Jan Trygg kommentoi.

Yrityskaupan jälkeen toiminta jatkuu normaalisti. Järjestely ei vaikuta yhtiön asiakassuhteisiin eikä yhteistyökumppanuuksiin. Kaupan myötä on odotettavissa entistä varmempaa tekemistä jatkuvien palveluiden osalta, kun tekniseen manageeraukseen panostetaan yhä enemmän.

 

Lisätietoja antaa:

EcoReal Oy

Janne Rytkönen, toimitusjohtaja

040 532 2261, janne.rytkonen@ecoreal.fi

Gasti Management Oy

Jan Trygg, toimitusjohtaja

040 867 9785, jan.trygg@gasti.fi