SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Antti Väisänen

Antti on ollut mukana EcoRealin toiminnassa lähes alusta alkaen. Antti on meidän luottopelaaja, energia-asiantuntija jolta hoituu myös energiamanagerin työt ja projektipäälliköiden sparraus energia-asioissa.

Olen koulutukseltani energiatekniikan diplomi-insinööri, ja pätevöitynyt energiakatselmoija (Motiva, LVI). Työskentelen EcoRealilla energia-asiantuntijana, toimenkuvani puitteissa pääsen toimimaan hyvin erilaisissa rooleissa ja projekteissa. Työskentelen vaihtelevasti asiantuntijana, energiamanagerina sekä avustan projektipäälliköitä useissa projektien eri vaiheissa. Koen, että Lappeenrannan teknillisestä yliopistosta sekä aiemmista työpaikoista saatujen pohjatietojen voimin on ollut helppoa ja mielenkiintoista päästä toteuttamaan ja visioimaan uusia energiatehokkuustoimenpiteitä käytännössä.

Minua motivoi työssäni eniten juuri töiden monipuolisuus, tietotaidon jakaminen sekä mahdollisuus omassa työssäni kehittymiseen. Nykyisessä toimenkuvassani pääsen haastamaan itseäni, eivätkä työpäivät ole koskaan samanlaisia. Vaihtelevien työtehtävien ja projektien kautta oppii aina jotain uutta ja hyödyllistä.

Olen ollut mukana EcoRealin toiminnassa lähes alusta lähtien, ja on ollut mahtavaa päästä todistamaan yrityksen kasvutarinaa aitiopaikalta. Olen erittäin tyytyväinen siihen, että yrityksen kasvun ja onnistuneiden rekrytointien ansiosta olemme saaneet rakennettua EcoRealiin erittäin vahvan asiantuntija pohjan. Osaavien omien alojensa ammattilaisten kanssa työskennellessä ratkeavat eteen tulevat haasteet helposti eikä aikaa kulu turhaan selvittelyyn. Uusien ideoiden ja toteutuksien suunnittelu sujuu helposti, koska aina on tiedossa henkilö jonka puoleen kääntyä. On hienoa työskennellä näin mukaansa tempaavassa työympäristössä ja huikeiden työkavereiden kanssa.