SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Hanna Stammeier

Työskentelen EcoRealilla johtavana energia-asiantuntijana. Vastaan meidän energiakatselmustiimistä ja osallistunkin tavalla tai toisella lähes kaikkiin meillä tehtäviin energiakatselmuksiin sekä erilaisiin hankesuunnitelmiin. Koulutukseltani olen LVI-tekniikan DI ja alalle päädyin jokseenkin sattumalta, jokseenkin sukurasitteellakin on sormensa pelissä. Minulle kuitenkin uravalinassa on ollut alusta saakka tärkeää energiankäytön tehostaminen rakennetussa ympäristössämme.

Olen tehnyt pitkän työuran rakennusten energiatehokkuuden parissa. Aloitin jo opiskeluaikoina energia- ja elinkaarikonsultoinnin parissa Granlundilla vuonna 2005 ja ehdin työskennellä siellä noin 9 vuotta. Sieltä tieni on vienyt Metropolian opetustehtävien ja Swecon rakennuttajakonsulttivuosien jälkeen EcoRealille. EcoRealilla pääsen hyödyntämään urani aikana kertynyttä ammattitaitoa hyvin monipuolisesti. Työssäni yhdistyy teoreettinen laskentapuoli, mutta samalla minun pitää pystyä varmistamaan, että ehdottamamme toimenpiteet ovat toteutuskelpoisia.

Pidän siitä, että työni on hyvin monipuolista. Työpäivääni kuuluu usein sekä projektityötä, hallinnollisia tehtäviä, kehitystyötä ja myyntiä. Vastaan energiakatselmusprosessimme kehittämisestä ja olen mukana paljon asiakasrajapinnassa osallistuen energiakatselmusraporttien läpikäyntiin asiakkaittemme kanssa. Meillä on omasta mielestäni aivan huippuja asiakkaita ja tykkäänkin olla heidän kanssaan tekemisissä, kuunnella heidän tarpeitaan ja kehittää palveluitamme vastaamaan entistä enemmän heidän tarpeitaan.

Työssäni on mielestäni parasta se, että saan tehdä töitä hyvässä porukassa edistäen tärkeitä asioita. Tiimissämme vallitsee hyvä henki ja tekemisen meininki. Yhdessä asiakkaidemme kanssa pääsemme toteuttamaan hienoja hankkeita ja minulle onkin tärkeää, että EcoRealilla tehdään konkreettisia tekoja ympäristömme eteen eikä työni jää vain ”paperikasaksi” työpöydän nurkkaan.

Avoimet työpaikat