SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Ismo Tabell

Ismo aloitti EcoRealilla teknisenä managerina alkuvuodesta 2022. Hänen asiakkaitaan ovat Conficap sekä Salon kauppakeskus Plaza. Ismon työnkuva pitää sisällään ylläpitopalveluiden johtamista ja ohjaamista sekä jatkuvan ylläpidon laadun varmistamista. Tämän lisäksi esimerkiksi vuosikorjausten suunnittelu ja teettäminen yhdessä asiakkaan kanssa sekä kiinteistöjen ylläpitokulujen seuranta, hallinta ja raportointi kuuluvat hänen tontillensa.

Ismo on koulutukseltaan LVI-teknikko. Vuonna 1985 hän muutti Kemistä Vantaalle, jolloin hän toimi Keskolla valvomonhoitajana. Logistiikkapuolella hän oli yhteensä 20 vuotta erilaisissa rooleissa muun muassa asiakaspalvelupäällikkönä, kiinteistömanagerina ja projektipäällikkönä. Viimeisimmät 10 vuotta vierähtivät kauppakeskusympäristössä: kauppakeskus Sellossa palvelutuottajana sekä Lassila &Tikanojalla teknisenä asiakkuuspäällikkönä. Ennen Ecorealille siirtymistä hän toimi tilaajan puolella Realidean ylläpitopäällikkönä.

Ismolle Ecorealille hakeutuminen oli luonnollinen seuraava askel. Teknisen manageroinnin vaatimaa ammattitaitoa jo löytyi ja uudet haasteet uudessa ympäristössä olivat tervetulleita. Tekninen manageeraus on monipuolista ja hommia riittää. Ismolle parasta työssä on nimenomaan työkentän laajuus ja tiivis yhteistyö eri tahojen kanssa. Työn tuomat haasteet sekä toiminnan kehittäminen paremmaksi ovat palkitseva ja motivoiva osa työtä.

Ismo on ollut tyytyväinen siirtymisestään EcoRealiin: ”EcoRealin työympäristössä on vahvaa osaamista laajalla skaalalla ja töitä tehdään yhteisten tavoitteiden eteen. Kaikki ovat samanhenkisiä ja tukea saa aina tarvittaessa”, hän kertoo.

Avoimet työpaikat