SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Jan Mäntyharju

Jan Mäntyharju aloitti EcoRealilla Turun aluepäällikkönä kesäkuun alussa 2023. Jo heinäkuusta 2023 alkaen rooli laajeni, kun hänet nimitettiin Turun ja Tampereen aluejohtajaksi. Janin pääsääntöinen työ on vastata Turun ja Tampereen alueiden toiminnasta, tällä hetkellä suurimmaksi osaksi energiaremonteista. Hän hoitaa projekteja myös käytännöntasolla projektipäällikön roolissa. Toimenkuvaan kuuluu projektien hoitamisen lisäksi molempien alueiden toiminnan kasvattaminen, myynti sekä uusasiakaskontaktointi eli yrityksen tutuksi vieminen kiinteistön omistajille.

Jan on juuri työnohella valmistumassa Turun ammattikorkeakoulusta rakennusinsinööriksi. Lisäksi hänellä on LVI-työteknikon tutkinto. Ennen EcoRealille siirtymistä Jan työskenteli kuusi vuotta Consti Talotekniikka Oy:ssä Pirkanmaan talotekniikkaurakoinnin yksikön johtajana. Arella Tampereen LVI-toimialapäällikkönä hän toimi neljä vuotta, vastaten LVI-osaston henkilöstöstä, operatiivisesta toiminnasta ja kannattavuudesta. Sitä ennen Jan on toiminut vuosia IV-projektipäällikkönä muun muassa monenlaisissa liikekeskuksissa, toimistotaloissa ja kouluissa.

EcoReal yrityksenä osui Janin silmään, kun hän halusi urallaan vaihtelua urakointiin. Etsinnässä oli enemmän konsulttitoiminta, jossa pääsisi lähemmäs tilaajaa. Erityisesti energiatehokkuus kiinnosti ja tämä olikin ratkaiseva tekijä uutta työpaikkaa etsiessä.

”EcoReal oli juuri sitä, mitä etsin. Neuvottelut sujuivat nopeasti ja pääsin hetkessä aloittamaan uuden työn. Olen viihtynyt erittäin hyvin ja lyhyessä ajassa ehtinyt oppimaan todella paljon uutta. EcoRealilla kuunnellaan työntekijöiden ajatuksia herkällä korvalla ja yrityksessä on hyvä kehityksen draivi”, kertoo Jan.

Avoimet työpaikat