SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Katja Koskinen

Työskentelen EcoRealilla kehitys- ja projektipäällikön tehtävissä. Työtehtäviini kuuluvat rakennuttamisen- sekä energiaremonttien yksiköiden kehitystehtävät, sekä projektipäällikön tehtävät rakennuttamisen yksikössä. Työpäiväni ovat hyvinkin erilaisia, mikä lisää työn mielekkyyttä niiden sisältäessä sekä projektien johtamista, työmaakäyntejä sekä kehitystehtäviä.

Oma työhistoria rakennusalalta on kertynyt NCC Suomi Oy:n korjausrakentamisen parista, jossa työskentelin vajaa 9 vuotta erilaisissa työmaaorganisaation tehtävissä, hyvin erilaisten projektien parissa. Rakennustuotantotekniikan insinööritutkinnon lisäksi, olen opiskellut tuotantotalouden DI-tutkinnon.

Vankka työmaakokemus ja kehityshenkisyys ovat antaneet oivat työkalut työtehtävien toteuttamiseen sekä projekteissa, että kehitystehtävissä. Nyt käynnissä olevan laatujärjestelmän kehitysprojektin myötä saamme vakiinnutettua toimintamallejamme ja tätä myötä kehittymään ja tarjoamaan asiakkaillemme entistä laadukkaampaa palvelua ja lopputulosta.

Hakiessani EcoRealille mielenkiintoni herätti yrityksen ydintavoite rakentaa vastuullisuutta vähentämällä ilmastopäästöjä ja varmistaa ihmisten terveelliset ja turvalliset olosuhteet. Ajattelin, että tälläisessä rakentamisessa minäkin haluan olla mukana. Mukavien ja ammattitaitoisten työkavereiden lisäksi yrityksen henkilöstöedut ovat mukava bonus työn mielekkyyteen.