SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Timo Junttila

Timo aloitti EcoRealilla syksyllä 2018, ja hän toimii yrityksessä teknisenä managerina Sagax Asset Management Oy:n asiakuudessa. Hänen työnkuvaansa sisältyy vahvasti mm. kiinteistöjen ylläpito, projektien hoito, vuokralaismuutokset, kustannuksien seuranta ja budjetointi sekä hankintojen kilpailutukset.

Timon työura alkoi 1990 -luvulla teollisuuden kunnossapidossa, ja hän valmistui koneinsinööriksi Kokkolan ammattikorkeakoulusta vuonna 2005. Valmistumisen jälkeen Timo työskenteli konepajateollisuudessa projektinjohtotehtävissä ja johti nostovälineiden huoltotoimintaa, sekä toimi kansainvälisessä kaupassa. Työura jatkui kiinteistöjen parissa kiinteistöhuollon ja tekniikan johtamisen tehtävissä, joista Timolla on vankka 10 vuoden kokemus. Työhistorian vuoksi siirtyminen teknisen managerin tehtäviin tuntui luonnolliselta askeleelta.

Timo pitää teknisen managerin työn suuresta vaihtelevuudesta, sillä monipuolisessa työssä tapaa päivittäin paljon uusia ihmisiä, ja päivän suunnitelmat voivat muuttua nopeasti. Silloin on mahdollisuus oppia uutta ja kehittyä työssä sekä haastaa itseään jatkuvasti. Tämä tekee työstä kiinnostavaa ja innostavaa. EcoRealin hyvä yhteistyöhenki tuo mielekkyyttä työhön ja laajan asiantuntijaverkoston apuun voi aina tarvittaessa kääntyä.

”Koen työni tärkeäksi ja kiinteistöalalla ammatillista osaamistani sekä pitkää kokemustani arvostetaan. Meillä on EcoRealilla hyvä porukka ja puhallamme yhteen hiileen. Tästä on hyvä jatkaa osana EcoRealin tiimiä myös tulevaisuudessa”, toteaa Timo.

Avoimet työpaikat

Tekninen manageri