SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Uratarina: Toni Sulonen

Toni on Tampereen toimiston aluepäällikkö, joka hoitaa niin pienet kuin isot projektit hymyssä suin ”kyllä hoituu” -periaatteella.

Olen koulutukseltani rakennustekniikan insinööri (AMK) ja töiden ohessa olen suorittanut lisäksi myös RET Pro ja KOKO -koulutukset. Työurani aikana olen työskennellyt muun muassa energiainsinöörinä Pirkanmaan osuuskaupalla usean vuoden ajan. Aloitin EcoRealilla projektipäällikkönä keväällä 2018. Työaikani kuluu pääsääntöisesti erilaisissa energiaremonttien rakennuttamistehtävissä, organisoiden projektien hallitun läpiviemisen yhteistyössä todella osaavan tukiorganisaation kanssa sekä Tampereen toimiston vetämisessä.

EcoRealilta löytyy laaja-alaisesti eri tekniikanalojen rautaisia ammattilaisia ja yrityksen filosofiaan kuuluu tietotaidon avoin jakaminen. Kukaan ei ole kaikkitietävä, joten käännetään heikkoudet mieluummin yhdessä vahvuuksiksi. Harvemmin voi tekemänsä työn todeta olevan eettisesti todella arvokasta, mutta työskentely energiatehokkuuden parissa nostaa hymyn korviin ja jokaisen päivän pääteeksi ilmastopäästöt ovat takuuvarmasti paremmalla tasolla kuin aamulla herätessä.

Työpäivät vierähtävät kuin siivillä, päivittäin kello juoksee ajatusta nopeammin ja yhtäkkiä onkin kohtiin lähdön aika. Mielestäni tämä on erittäin tärkeä merkki siitä, että työnteko on mielekästä ja yrityksen tuki työnhyvinvoinnille on kunnossa. Päivittäisestä aherruksesta huolimatta tekemistä riittää, joten tule mukaan vahvistamaan nykyisiä toimintasektoreita tai kehittämään aivan uusia palvelukokonaisuuksia. Tehtäviä ja vastuuta on EcoRealilla paljon tarjolla, joten on itsestä kiinni miten paljon tehdä. Ole siis rohkeasti oma itsesi!

Avoimet työpaikat

Tekninen manageri