SOITA MEILLE JA KYSY LISÄÄ: +358 9 8561 7177

Yritys

ECOREAL OY ON PALVELUYRITYS, joka pienentää asiakkaiden energiakuluja sekä nostaa kiinteistöjen arvoa tuottamalla energiatehokkuuden ja uusiutuvan energian kokonaispalvelua vastuullisesti, luotettavasti ja tehokkaasti. Yhtiöllä on yli kolmekymmentä työntekijää ja heillä on monipuolinen osaaminen sekä pitkä kokemus kiinteistöjen rakennuttamisesta, ylläpidosta ja rahoituksesta sekä yritysvastuusta.

ECOREAL TUOTTAA PALVELUT asiakkaalle avaimet käteen -periaatteella. Kukin hanke kilpailutetaan ja toteutetaan tehokkaasti yhteistyöverkostoa hyödyntäen. Kokonaispalvelun lopputuloksena on energiatehokas ja vähäpäästöinen kiinteistö, jossa yhdistyy tarpeenmukainen valaistus, lämmitys, jäähdytys ja ilmanvaihto sekä tehokas uusiutuvan energian tuotanto. Lisäksi kiinteistön korjausvelka pienenee, ilmastopäästöt alenevat ja olosuhteet paranevat.

ECOREAL ON ENERGIATEHOKKUUDEN JA VASTUULLISUUDEN ASIANTUNTIJA, jonka kilpailuetuja ovat ylivoimainen kiinteistöalan toimialaosaaminen ja asiakastarpeen ymmärrys, kokonaisuuden hallinta, riippumattomuus muista toimijoista ja kustannustehokas kulurakenne. Syksyllä 2019 toteutetun asiakastyytyväisyyskyselyn perusteella asiakkaat ovat tyytyväisiä tai erittäin tyytyväisiä EcoRealin tuottamiin palveluihin. Suositteluhalukkuutta kuvaava NPS-luku oli 74, jota voidaan pitää erinomaisena tuloksena.

MITEN KAIKKI ALKOI? LUE ECOREALIN PERUSTAJAOSAKKAIDEN TARINA»

   

Johto


janne rytkönen

Janne Rytkönen
Toimitusjohtaja
DI, rakentamistalous OTM
+358 40 532 2261
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Janne on aiemmin toiminut muun muassa SOK:n kiinteistöjohtajana, Aberdeenin kiinteistökehitysjohtajana sekä useassa eri tehtävässä YIT:llä. Jannella on myös pitkä kokemus luottamustehtävistä esimerkiksi RAKLI ry:n ja Suomen Kauppakeskusyhdistyksen hallituksista.

juho mäkelä

Juho Mäkelä
Talous- ja rahoitusjohtaja
KTM
+358 50 577 0122
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Juho on työskennellyt monipuolisissa rahoitustehtävissä yli kymmenen vuoden ajan. Ennen EcoRealiin siirtymistä Juho toimi kansainvälisen kiinteistörahaston toimitusjohtajana lähes neljä vuotta. Energia-alalta Juholla on kokemusta muun muassa TuuliWatti Oy:stä, jossa hän vastasi rahoituksen suunnittelusta ja neuvottelusta.

antti mäki

Antti Mäki
Teknologiajohtaja
DI, energiatekniikka
+358 40 727 6681
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Antti on aiemmin työskennellyt energiatehokkuuden parissa ABB:llä, Ovenia Oy:ssä sekä viimeisimpänä SOK:lla energiahallintapäällikkönä vastaten S-ryhmän kiinteistöjen energiatehokkuutta parantavan asiantuntijatiimin toiminnasta.

janne koskela

Janne Koskela
Operatiivinen johtaja
DI, rakennustekniikka
+358 50 359 0472
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Janne on toiminut aiemmin SOK:lla projektipäällikkönä vastaten muun muassa hotellien ja päivittäistavarakaupan rakennuttamishankkeista. Hän on toiminut myös Lemminkäisellä asuntorakentamisen tuotannossa eri tehtävissä sekä sivutoimisesti perustanut johtamansa startup-yritys Jelppis.comin.

Jukka Holopainen
Johtaja, ylläpito ja aluetoiminnot
DI, energiatekniikka
+358 41 501 5183
etunimi.sukunimi@ecoreal.fi

Jukka on toiminut aiemmin Lassila & Tikanojalla pääkaupunkiseudun kiinteistötekniikan aluejohtajana. Sitä ennen hän toimi muun muassa ISS Palveluissa ylläpitopalveluiden eri tehtävissä.

Hallitus


erkka valkila

Erkka Valkila
Hallituksen puheenjohtaja

Erkka Valkila on toiminut aiemmin SATO Oyj:n, Polar Kiinteistöt Oyj:n ja Ferenda Oyj:n toimitusjohtajana. Hänellä on useita luottamustehtäviä muun muassa Duuri Oy:n, Are Oy:n, Finavia Oyj:n, Antilooppi Oy:n, Pohjola Rakennus Oy:n, HYY-yhtymän ja Suomen Talokeskus Oy:n hallituksessa.

antero huhta

Antero Huhta
Hallituksen varapuheenjohtaja

Rakennusneuvos Antero Huhta on toiminut yli neljäkymmentä vuotta rakennusteollisuuden palveluksessa, viimeisimpänä Tekmanni Oy:n toimitusjohtajana ja NCC:n rakennustuotannon johtajana. Lisäksi hän on toiminut monissa rakentamisen ja talotekniikka-alan järjestöissä sekä muun muassa Lujatalo Oy:n ja Lemminkäinen Talo Oy:n hallituksen jäsenenä.